TOPlist


Fazolová pomazánka s česnekem a olivami

  • Uživatelský recept
  • Autor: davidhuf
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené (v suchém stavu)150
Cibule70
Česnek30
Olivy zelené ve slaném nálevu30
Olej olivový7

Energetická hodnota celkem: 2845 kJ

Bílkoviny (g): 36, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 105 SAFA (g): 2 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 30 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 285 kJ

Bílkoviny (g): 3.6, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 10.5 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 0.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet lihový - pár kapek

Postup přípravy

Na lžíci olivového oleje osmahneme cibuli a česnek. Uvařené fazole, cibuli, česnek, sterilované olivy, ocet, sůl, pepř vložíme do nádoby a rozmixujeme do hladké konzistence, pokud by bylo příliš husté, můžeme přidat vývar z fazolí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma