TOPlist


bramborovo batátové pyrré

  • Uživatelský recept
  • Autor: prochorovna
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Česnek4
Batáty444
Brambory pozdní408
Sůl2
Máslo čerstvé nesolené8
Mléko plnotučné (3,5 % tuku)100

Energetická hodnota celkem: 3088 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 131 SAFA (g): 6 Cukry (g): 46 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 515 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 21.8 SAFA (g): 1 Cukry (g): 7.7 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Uvaříme brambory a batáty ve slané vodě, přidáme stružek česneku( loupaný). Sedíme, rozmačkáme , přelijeme teplým mlékem s máslem a uděláme pyré

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma