- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brokolice | 60 |
| Kedlubna | 150 |
| Zelí bílé hlávkové | 350 |
| Brambory vařené (nesolené) | 200 |
| Voda | 800 |
| Olej řepkový | 8 |
| Česnek | 20 |
Dochucovadla:
mletá paprika, mletá rasca, bobkový list, majoránka
Energetická hodnota celkem: 1733 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 62,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 289 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 10.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 2.7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






