TOPlist


Masové copánky

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta (syrová)150
Kuře bez kůže průměr (syrové bez kostí)150
Krůta bez kůže průměr (syrová bez kostí)150
Pórek150
Cibule200
Olej olivový5

Energetická hodnota celkem: 3151 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 11 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 788 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl pepř

Postup přípravy

Plátky masa lehce naklepeme a rozkrájíme na pruhy, z každého druhu masa vezmeme proužek položíme ho na proužek pórku a z proužků upleteme copánek.,lehce osolíme, okořeníme a potřeme olejem a dáme péci do remosky společně s nakrájenou cibulí a česnekovými výhonky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma