- Autor: keridwen1
- Uživatelský recept
- Porce: 75.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka špaldová celozrnná | 220 |
| Mouka pohanková | 150 |
| Olej olivový | 150 |
| Voda | 150 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 150 |
| Kokosový cukr | 100 |
| Cukr vanilkový | 20 |
| Vejce celé (syrové) | 330 |
| Kypřící prášek s vinným kamenem | 10 |
| Broskev | 500 |
Energetická hodnota celkem: 18509 kJ
Bílkoviny (g): 93,
Tuky (g): 189,
Sacharidy (g): 578,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 309,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 247 kJ
Bílkoviny (g): 1.2, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






