TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kapustová roláda plněná uzeným ocáskem

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř, muškátový ořech, citronový tymián,

Energetická hodnota celkem: 6996 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 118, SAFA (g): 33, Cukry (g): 20, Vláknina (g): 40, Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ

Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 14.8, SAFA (g): 4.1, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Uvařenou kapustu nasekáme na drobno smícháme s vejcem a strouhankou, solí ,česnekem a kořením. Na pečicí papír poklademe plátky anglické slaniny, na ni rozestřeme kapustovou hmotu , na střed položíme hranolky uzeného ocásku, zarolujeme pomocí folie tak, aby slanina pokrývala celý povrch rolády, dáme péci do remosky (nebo trouby) na 45 minut

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři