TOPlist


Kapustová roláda plněná uzeným ocáskem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Uzená kýta200
Slanina anglická150
Strouhanka80
Česnek40
Kapusta hlávková800
Vejce celé (syrové)165

Energetická hodnota celkem: 6996 kJ

Bílkoviny (g): 110, Tuky (g): 82, Sacharidy (g): 118 SAFA (g): 33 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 875 kJ

Bílkoviny (g): 13.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 14.8 SAFA (g): 4.1 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl,pepř, muškátový ořech, citronový tymián,

Postup přípravy

Uvařenou kapustu nasekáme na drobno smícháme s vejcem a strouhankou, solí ,česnekem a kořením. Na pečicí papír poklademe plátky anglické slaniny, na ni rozestřeme kapustovou hmotu , na střed položíme hranolky uzeného ocásku, zarolujeme pomocí folie tak, aby slanina pokrývala celý povrch rolády, dáme péci do remosky (nebo trouby) na 45 minut

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma