- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Eidam 30% | 50 |
| Bluedino Gouda 45% | 50 |
| Ementál 45% | 20 |
| Grana Padano 32% | 10 |
| Primátor tavený sýr 45% | 50 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
| majolka boneco | 20 |
| Olej olivový | 5 |
| Okurky sterilované průměr | 150 |
| Paprika červená | 100 |
| Cibule | 100 |
| Česnek | 10 |
| Jihočeská Niva 50% | 30 |
Dochucovadla:
?sůl?, pepř, chilli, oregáno,pažitka,petrželka
Energetická hodnota celkem: 4580 kJ
Bílkoviny (g): 64,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 36,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 763 kJ
Bílkoviny (g): 10.7, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 6, SAFA (g): 6.8, Cukry (g): 3.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Nastrouháme všechny sýry na hrubé slze, nakrájíme na jemno kyselou okurku, cibulku, kapii, přidáme rozetřený stroužek česneku přidáme jogurt a majolku, dochutíme kořením a bylinkami.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






