TOPlist


Pórková polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: VencovskaJana
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda1000
Sůl12
Máslo čerstvé nesolené40
Brambory (syrové)400
Pórek450

Energetická hodnota celkem: 3190 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 91 SAFA (g): 17 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 12

Energetická hodnota na 1 porci: 798 kJ

Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 22.8 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 3


Dochucovadla:

pepř

Postup přípravy

Cca 2 středně velké pórky pokrájet na kolečka, brambory oloupat a pokrájet na kostičky. Na másle zpěnit pórek, přidat brambory, zalít vroucí vodou, osolit, opepřit. Uvařit do měkka a rozmixovat. Pro nedietáře lze po rozmixovaní zatepla zjemnit smetanou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma