TOPlist
Sledujte nás:

Vanilkový krém s lesním ovocem a granolou

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka

Energetická hodnota celkem: 4295 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 158, SAFA (g): 7, Cukry (g): 77, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 716 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 12.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Pudink uvaříme (v trochu menším množství mléka), lehce osladíme a necháme vychladnout. Přikryjeme fólií, aby se nevytvořil škraloup. Až bude mít pokojovou teplotu vyšleháme společně s řeckým jogurtem, přidáme trochu rumu a můžeme ještě dochutit vanilkou. Slunečnicová semínka a vločky krátce opražíme nasucho na pánvi, přidáme trochu třtinového cukru a za stálého míchání necháme zkaramelizovat. Směs sesypeme z pánve, rozprostřeme do jedné vrstvy a necháme vychladnout. Ovoce omyjeme a dle potřeby překrojíme. Do skleničky dáme vrstvu krému, ozdobíme ovocem a posypeme semínkovo-vločkovou granolou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři