TOPlist


Perník 3 druhý mouky

  • Uživatelský recept
  • Autor: JitkaKrečmerová
  • Porce: 18.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lískové ořechy (nesolené)25
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Prdopeč20
Olej řepkový Globus100
Vejce celé (syrové)55
Bezlepková mouka Jizerka130
Mouka pšeničná celozrnná70
Mouka pšeničná polohrubá200
Mléko plnotučné (3,5 % tuku)300

Energetická hodnota celkem: 15038 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 514 SAFA (g): 19 Cukry (g): 222 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 835 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 7.1, Sacharidy (g): 28.6 SAFA (g): 1.1 Cukry (g): 12.3 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Smychat a pect

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma