TOPlist


Plněné škubánky

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Šunka od kosti180
Sádlo vepřové škvařené80
Mouka pšeničná hrubá200
Brambory vařené (nesolené)1000

Energetická hodnota celkem: 10100 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 99, Sacharidy (g): 288 SAFA (g): 40 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 23 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1683 kJ

Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 6.7 Cukry (g): 2.2 Vláknina (g): 3.8 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

sůl podle potřeby

Postup přípravy

Z čerstvě uvařených brambor částečně slijeme vodu vařečkou utvoříme "krátery" a zasypeme hrubou moukou, přikryjeme a necháme propařit. Po pěti minutách rozmícháme mouku tak aby byly brambory rozšťouchané do hladké hmoty. Rozpálíme pánev s trochou sádla klademe tenké placičky z hmoty utvořené, na ně šunku nebo uzené maso a opět přiklopíme placičkou přimáčkneme okraje , opečeme po obou stranách do zlatova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma