TOPlist


karbanátek se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: pcmani
  • Porce: 7.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule šalotka50
Olej řepkový10
Vejce celé (syrové)55
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)500
Cizrna sterilovaná265
Mrkev200
Květák250
Strouhanka20

Energetická hodnota celkem: 5212 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 28, Sacharidy (g): 94 SAFA (g): 10 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 745 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 13.4 SAFA (g): 1.4 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 4.1 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

koriandr, římský kmín, curry, kardamom,koriandr, bílý pepř

Postup přípravy

Květák a mrkev očistíme, nakrájíme a uvaříme do poloměkka. Slijeme a necháme vychladnout. Takto připravenou zeleninu umeleme s masem, přidáme nakrájenou šalotku vejce,, sůl, a koření. Vše promícháme a necháme chvíli odpočinout. Z těsta tvarujeme karbanátky, které postříkáme olejem. Pečeme v troubě na 180 stupňů na pečícím papíře dozlatova (cca 40 min. dle velikosti). příloha dle libosti

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma