TOPlist


Plněné špenátové palačinky

  • Uživatelský recept
  • Autor: evied
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika červená75
Řepa červená50
EIDAM sýr 20%50
Tvaroh polotučný průměr125
Špenát listový mražený50
Vejce celé (syrové)110
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)145
Ovesné vločky jemné Emco125
Olej řepkový10

Energetická hodnota celkem: 4410 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 100 SAFA (g): 18 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1470 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 13.7, Sacharidy (g): 33.3 SAFA (g): 6 Cukry (g): 7.3 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0.7


Dochucovadla:

1 ks česnek, sůl, pepř, olej na smažení

Postup přípravy

Ovesné vločky zalijte mlékem a nechte pár minut bobtnat. mezi tím si připravíme náplň. Tvaroh, prolisovaný česnek, jemně nastrouhaný sýr a řepu rozmícháme, dle potřeby osolíme a opepříme. Do vloček přidáme sůl, vejce a špenát. Vše rozmixujte na hladkou hmotu, aby vzniklo mírně husté těsto (pokud bude hodně tekuté přidejte vločky, nebo naopak). Na středně rozpálenou pánev nalijte přiměřené množství těsta, rozprostřete po celé ploše a smažte po obou stranách. Podáváme se zeleninou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma