- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 60.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rum | 10 |
Máslo čerstvé nesolené | 125 |
Čokoláda na vaření průměr | 80 |
Cukr moučka | 80 |
Žloutek (syrový) | 60 |
Mouka pšeničná polohrubá | 12 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 150 |
Bílek (syrový) | 105 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 14340 kJ
Bílkoviny (g): 51,
Tuky (g): 232,
Sacharidy (g): 278,
SAFA (g): 83,
Cukry (g): 246,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 239 kJ
Bílkoviny (g): 0.9, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 4.6, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 4.1, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
bílky a cukr krupici šleháme v páře, pak lehce vmícháme mleté ořechy a lžíci polohrubé mouky. Vložíme do sáčku s ustřihnutým okrajem a tím stříkáme na plech rohlíčky, které pečeme při 110 °C. Na krém : žloutky, mouč. cukr a čokoládu na vaření šleháme nad parou. Po vychladnutí vmícháme másl a trochu rumu a tímto krémem stříkáme rohlíčky, které pak ještě namáčíme do čokolády.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.