- Autor: sarkasachlova
- Porce: 30.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůtí prsa bez kůže (syrová) | 200 |
Krevety (syrové) | 500 |
Rýžové nudle uvařené (solené) | 400 |
Vepřové mleté průměr (syrové) | 300 |
Mrkev | 500 |
Pórek | 200 |
Hlíva ústřičná | 200 |
Olej slunečnicový | 50 |
Zázvor | 100 |
Sójová omáčka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 12645 kJ
Bílkoviny (g): 203,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 249,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 422 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 1.4, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.