TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

vídeňský hovězí guláš

Zpět
  • Autor: Mikrob203
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

kmín, pepř, majoránka, česnek, paprika mletá, sůl

Energetická hodnota celkem: 5944 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 16, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1189 kJ

Bílkoviny (g): 25.8, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Postup přípravy Opláchnuté maso nakrájíme na kostky. Oloupanou cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na tuku dorůžova, vložíme maso a za stálého míchání osmahneme. Potom přidáme mletou papriku, krátce osmahneme, přidáme sůl, rajčatový protlak, pepř, kmín, mírně podlijeme vodou a dusíme pod poklicí za občasného promíchání, až je maso měkké zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Při podávání posypeme guláš usmaženou cibulí. ke guláši jsou vhodné různé přílohy záleží na chuti.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři