- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 10
- STOB recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sůl | 0.5 |
| Okurka salátová | 200 |
| Ostružiny | 50 |
| Javorový sirup | 6 |
| Citronová šťáva | 8 |
| Olej olivový | 12 |
| Kozí sýr čerstvý 45% | 100 |
| Nektarinka | 120 |
| Polníček | 40 |
| Rukola | 40 |
Energetická hodnota celkem: 2082 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 32,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1041 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 16, SAFA (g): 8, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Zeleninu a nektarinku očistíme a nakrájíme. Vše dáme do mísy. Připravíme si dresink z oleje, citronové šťávy a javorového sirupu (lze případně nahradit čekankovým sirupem), lehce osolíme. Zeleninu promícháme s dresinkem a na závěr přidáme kozí sýr a ostružiny.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






