- Autor: Vexta
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sůl | 3 |
| Olej řepkový | 10 |
| Cibule | 20 |
| Rajčata | 100 |
| Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 100 |
| Česnek | 1 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 2 |
| Koření průměr (bez soli) | 5 |
| Rajčata | 30 |
| Gran Moravia | 20 |
| Hovězí vývar (čistý) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1497 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mleté hovězí maso a česnek, orestujeme, přidáme čerstvá a sterilovaná rajčata, podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Ochutíme solí, pepřem, přidáme nakrájenou bazalku a dle potřeby lehce osladíme. Při servírování směs sypeme strouhaným sýrem Gran Moravia.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






