TOPlist
Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Farfalle s omáčkou z červené řepy a kozím sýrem

Zpět
  • Autor: Hanka Malkova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • STOB recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

citronová kůra a šťáva

Energetická hodnota celkem: 5590 kJ

Bílkoviny (g): 54, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 165, SAFA (g): 20, Cukry (g): 35, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1863 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 16.7, Sacharidy (g): 55, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 11.7, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na řepkovém oleji, přidáme prolisovaný česnek, na kostičky nakrájenou červenou řepu (předvařenou) a zalijeme mlékem. Přidáme kešu a krátce povaříme. Směs rozmixujeme do hladka, v případě potřeby zředíme mlékem nebo naopak odvaříme do hustší konzistence. Osolíme a přidáme citronovou kůru a šťávu dle chuti. Přidáme omytý baby špenát, promícháme a už dále nevaříme (špenát necháme jen krátce zavadnout). Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu a smícháme s hotovou omáčkou. Před podáváním přidáme kozí sýr.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři