- Autor: Martin Čihák
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 874.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (syrové) | 110 |
| Olej řepkový | 20 |
| Mouka žitná celozrnná | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 150 |
| Droždí čerstvé lisované | 20 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 40 |
| Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 450 |
Dochucovadla:
skořicový cukr (skořice, cukr moučka)
Energetická hodnota celkem: 8092 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 321,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 66,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 9 kJ
Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.4, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
jedna porce je 1 gram lívance o průměru cca 10 cm dá 15 porcí
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






