- Autor: Ola Raabová
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tuňák v oleji (po odkapání) | 120 |
Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
Pórek | 120 |
Ředkvičky | 100 |
tvaroh a jogurt (Madeta) | 135 |
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3317 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 332 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 3.7, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
všechno nakrájet a smíchat
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.