- Autor: biricv
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka žitná celozrnná | 35 |
Olej olivový | 25 |
Celer bulva | 188 |
Petržel - kořen | 366 |
Cibule | 55 |
Mrkev | 516 |
Hrášek mražený | 156 |
Fazolové lusky mražené | 156 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Dochucovadla:
Provensálské bylinky
Energetická hodnota celkem: 4752 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 29,
Sacharidy (g): 179,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 792 kJ
Bílkoviny (g): 5.8, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 29.8, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8.8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.