TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polievka z pečenej Hokaido

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

kurkuma, bylinková soľ, šalvia, koriander celý, čerstvo mletý v mažiary,

Energetická hodnota celkem: 2612 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 117 SAFA (g): 9 Cukry (g): 73 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 19.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 12.2 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Plech vytrieme kokosovým olejom. Poukladáme naň na kocky nakrájanú tekvicu aj so šupou, dva malé jabĺčka, dve mrkvy, 4 strúčiky cesnaku, jednu cibuľku,lístky čerstvej šalvie, čerstvo drtený koriander, trošku kurkumi a dáme piecť do vyhriatej rúry, na miernej teplote, pekne pomaly si tak 45 min. Prichystáme si 1,5L zeleninového vývaru. na kokosovom oleji opečieme menšiu na drobno pokrájanú cibuľku,a asi 3 cm kúsok nadrobno nakrájaného čerstvého zázvoru, pridáme pečenú zeleninu a zalejeme toľko vývarom, aby bola ponorená. Mierne povaríme, rozmixujeme a podľa potreby dolievame bujón. Ochutíme citrónovou šťavou alebo jabĺčkovým octom, himalájskou a bylinkovou soľou a troškou muškátového oriešku. Podávame s opečenými tekvicovými jadierkami a tekvicovým olejom. Dobrú chuť.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři