- Autor: sedlamir
- Doba přípravy (min.): 160
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Jelení průměr (syrové) | 900 |
| Vejce celé (syrové) | 165 |
| Strouhanka průměr | 50 |
| Česnek | 20 |
| Cibule | 80 |
| Olej řepkový | 20 |
| Brambory vařené (nesolené) | 1000 |
Dochucovadla:
koření, sůl
Energetická hodnota celkem: 10058 kJ
Bílkoviny (g): 246,
Tuky (g): 57,
Sacharidy (g): 192,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1676 kJ
Bílkoviny (g): 41, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






