- Autor: ffloa
 - Uživatelský recept
 - Porce: 5.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Těstoviny celozrnné uvařené (nesolené) | 750 | 
| Eidam 30% | 80 | 
| Kečup | 50 | 
| Rajský protlak | 190 | 
| Česnek | 12 | 
| Cibule | 100 | 
| Olej běžný (průměr) | 10 | 
| Mleté maso míchané průměr (syrové, nesolené) | 500 | 
Dochucovadla:
oregano, koření na boloňské špagety, sůl, česnek, kečup
Energetická hodnota celkem: 15246 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 123, 
                                                        Tuky (g): 220, 
                                                        Sacharidy (g): 287,
                                                        SAFA (g): 96,
                                                        Cukry (g): 68,
                                                        Vláknina (g): 28,
                                                        Sůl (g): 5
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 3049 kJ
Bílkoviny (g): 24.6, Tuky (g): 44, Sacharidy (g): 57.4, SAFA (g): 19.2, Cukry (g): 13.6, Vláknina (g): 5.6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na oleji cibulku, přidám maso, orestuji, přidám protlak, koření, trochu vody, nechám "vařit", ať je maso udělané, ke konci přidám kečup, česnek a koření na dochucení. Podávám se špagetami a strouhaným sýrem. Děti milují :-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






