TOPlist


Bramborový salát z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: ffloa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jogurt bílý polotučný průměr300
Ocet7
Olej olivový17
Česnek10
Cibulka jarní75
Řepa červená500
Brambory vařené (nesolené)500

Energetická hodnota celkem: 4051 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 131 SAFA (g): 9 Cukry (g): 55 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ

Bílkoviny (g): 8.5, Tuky (g): 7.3, Sacharidy (g): 32.8 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 13.8 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, jabl.ocet, česnek (nemusí)

Postup přípravy

Brambory i řepu uvařím ve slupce, oloupu, nechám vychladnout. Pak pokrájím na menší kostičky, nakrájím zeleninu - cibulka jarní, (když používám obyčejnou tak ji spařím vřelou vodou), prolisovaný česnek (dobrá je i varianta bez česneku - možná lepší), přidám ingredience - oliváč-1-2 lžíce, jablečný ocet 2lžičky, jogurty, sůl, pepř. Při rozdělení na 4 porce - 1 porce cca 350g.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (6 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

30. 05. 2016 19:00

Humpalka

Konečně zajímavý recept na červenou řepu,díky ti za něj.V nejbližší době vyzkouším :-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma