- Autor: klarazichova
 - Doba přípravy (min.): 60
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 76 | 
| Česnek | 18 | 
| Olej řepkový | 20 | 
| Žampiony | 250 | 
| Vepřová plec (syrová) | 966 | 
| Paprika žlutá | 284 | 
| Paprika červená | 102 | 
| Hellmann´s Kečup jemný | 100 | 
Dochucovadla:
sůl
Energetická hodnota celkem: 8910 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 198, 
                                                        Tuky (g): 119, 
                                                        Sacharidy (g): 67,
                                                        SAFA (g): 54,
                                                        Cukry (g): 44,
                                                        Vláknina (g): 12,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 2228 kJ
Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 13.5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
maso
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






