TOPlist


Jogurtová buchta s jablky

  • Uživatelský recept
  • Autor: 1a234
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr vanilkový20
Bílek (syrový)210
Vejce celé (syrové)55
Jogurt bílý polotučný průměr600
Olej olivový100
Voda300
Kypřící prášek do pečiva12
Vločky ovesné200
Mouka pšeničná polohrubá200
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Jablko300

Energetická hodnota celkem: 16497 kJ

Bílkoviny (g): 109, Tuky (g): 139, Sacharidy (g): 545 SAFA (g): 32 Cukry (g): 278 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 825 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 27.3 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 13.9 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

skořice

Postup přípravy

Rozšleháme cukr, bílky, olej a 1celé vejce.Přidáme 2jogurty, mouku, vlažnou vodu, prášek do pečiva, rozemleté nebo rozdrcené ovesné vločky, lžičku skořice.Rozmíchanou hmotu nalijeme na plech. 2 jogurty smícháme s 50g cukru, skořicí a vanilkovým cukrem a naneseme na těsto. Kousky jablem položíme na těsto. Pečeme asi 35 min na 185 st.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma