- Autor: HankaCh
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vločky ovesné | 200 |
Celer bulva | 500 |
Tofu natural průměr | 180 |
Vejce celé (syrové) | 110 |
Strouhanka průměr | 100 |
Olej slunečnicový | 40 |
Energetická hodnota celkem: 8289 kJ
Bílkoviny (g): 85,
Tuky (g): 76,
Sacharidy (g): 235,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 414 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 11.8, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 2.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vločky spoaříme vodou nebo vývarem, přidáme na hrubo nastrouhané tofu, na jemno syrový celer, vejce a koření. Obalíme ve strouhance, potřeme olejem a pečeme v troubě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.