TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

polévka s ředkve a cizrny

Zpět
  • Autor: bohuminska
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

římský kmín, kurkuma, koriandr, chilli.

Energetická hodnota celkem: 2037 kJ

Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 2, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 20, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 509 kJ

Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 16.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Římský kmín a koriandr roztlučte v hmoždíři a smíchejte s kurkumou. Ve středně velkém rendlíku rozehřejte na středním ohni olej a pár vteřin opékejte kořenicí směs, aby se rozvoněla. Vsypte ředkev,nakrájenou na kostky a za stálého míchání minutu opékejte. Přidejte ostatní přísady kromě zelené nati petrželky, přilijte 750ml vody a přiveďte k mírnému varu. Vařte 10–15 minut, aby ředkev změkla. Ochutnejte, popřípadě dosolte.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři