- Autor: martashi
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Gran Moravia | 30 |
| Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 200 |
| Paprika bílá | 50 |
| Paprika červená | 50 |
| Paprika zelená | 50 |
| Paprika žlutá | 50 |
| Rajčata | 100 |
| Hellmann´s Kečup extra ostrý | 15 |
| Cibule | 100 |
| Olej běžný (průměr) | 5 |
| Česnek | 10 |
| Active chléb vícezrnný (Bona Vita) | 100 |
Dochucovadla:
chilli, pepř, zelené bylinky,sůl,
Energetická hodnota celkem: 3192 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 798 kJ
Bílkoviny (g): 15.3, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 16.3, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mleté hovězí maso podusíme na cibulce,přidáme papriky a rajčata nakrájené na kostičky, přidáme koření podle chuti. Dusíme do měkka. Na nasucho opečené plátky cz chleba poklademe směsí masa a zeleniny posypeme nastrouhaným sýrem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






