- Autor: Hanka Malkova
 - Doba přípravy (min.): 45
 - STOB recept
 - Porce: 12.00
 
                    Množství ingrediencí odpovídá klasické formě na biskupský chlebíček.
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Slunečnicová semínka (nesolená) | 20 | 
| Kypřící prášek do pečiva | 3 | 
| Rozinky | 40 | 
| Datle sušené | 50 | 
| Brusinky sušené | 40 | 
| Kokos mletý | 15 | 
| Jogurt bílý polotučný průměr | 250 | 
| Mouka špaldová celozrnná | 100 | 
| Vločky ovesné | 100 | 
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 6205 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 46, 
                                                        Tuky (g): 35, 
                                                        Sacharidy (g): 237,
                                                        SAFA (g): 17,
                                                        Cukry (g): 93,
                                                        Vláknina (g): 32,
                                                        Sůl (g): 0
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme všechny suché ingredience a nakonec vmícháme jogurt a sušené ovoce. Dáme do pekáčku vyloženého pečicím papírem a pečeme na 180 °C cca 35 minut. Hmotnost hotového pokrmu: 560 g, Nutriční hodnoty na 100 g hotového pokrmu: 1120 kJ, B 8 g, T 6 g, S 43 g, SAFA 2,9 g, Cukry 16,6 g, Vláknina 5,7 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






