- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 45
- STOB recept
- Porce: 12.00
Množství ingrediencí odpovídá klasické formě na biskupský chlebíček.
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Slunečnicová semínka (nesolená) | 20 |
| Kypřící prášek do pečiva | 3 |
| Rozinky | 40 |
| Datle sušené | 50 |
| Brusinky sušené | 40 |
| Kokos mletý | 15 |
| Jogurt bílý polotučný průměr | 250 |
| Mouka špaldová celozrnná | 100 |
| Vločky ovesné | 100 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 6205 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 237,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 93,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 517 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 19.8, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 7.8, Vláknina (g): 2.7, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme všechny suché ingredience a nakonec vmícháme jogurt a sušené ovoce. Dáme do pekáčku vyloženého pečicím papírem a pečeme na 180 °C cca 35 minut. Hmotnost hotového pokrmu: 560 g, Nutriční hodnoty na 100 g hotového pokrmu: 1120 kJ, B 8 g, T 6 g, S 43 g, SAFA 2,9 g, Cukry 16,6 g, Vláknina 5,7 g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






