- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
| Tuňák v oleji (po odkapání) | 200 |
| Rajčata cherry | 200 |
| Paprika zelená | 200 |
| Okurka salátová | 200 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
| Majonéza | 50 |
| Cibule | 100 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,
Energetická hodnota celkem: 5674 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 93,
Sacharidy (g): 45,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1419 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 23.3, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Nakrájená vejce, kousky tuňáka, a všechnu zeleninu smícháme s jogurtovou majonézou a vychladíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






