TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Jablková bábovka

Zpět
  • Autor: Yogii
  • Doba přípravy (min.): 55
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9876 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 468, SAFA (g): 7, Cukry (g): 198, Vláknina (g): 22, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 617 kJ

Bílkoviny (g): 3.9, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 29.3, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 12.4, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Smícháme moučkový cukr, vejce, prášek do pečiva a olej. Přidáme rum a kakao. Nastrouháme jablka, vymačkáme z nich šťávu a přidáme je spolu s moukou a mlékem do směsi. Můžeme ochutit oříšky, rozinkami nebo pomerančovou kandovanou kůrou. Přendáme do vymazané a vysypané bábovkové formy a pečeme asi 45 minut.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři