TOPlist


Krůtí roláda

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Krůtí prsa bez kůže (syrová)600
Šunka vepřová průměr100
Jihočeská Niva 50%80
Cibule300
Česnek50
Slanina anglická80
Paprika červená100
Paprika zelená100

Energetická hodnota celkem: 6425 kJ

Bílkoviny (g): 194, Tuky (g): 62, Sacharidy (g): 51 SAFA (g): 33 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 8

Energetická hodnota na 1 porci: 643 kJ

Bílkoviny (g): 19.4, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 5.1 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 1.1 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

pepř, v případě nutnosti i sůl, ale sýr a šunka jsou slané ažaž

Postup přípravy

Krůtí prso rozkrojíme a přes folii rozklepneme do tenčího plátu, postrouháme nivou a šunkou, poklademe kapií nakrájenou na proužky a pevně zarolujeme. Zabalíme do tenkých plátků anglické slaniny a upečeme navrstvě cibule smíchané s česnekem. Podléváme vývarem z kostí nebo vodou. Po dopečení rozmixujeme výpek se zeleninou a tím ho zahustíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma