TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Korpus s ananasem a zakysankou

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 16.00

Ingredience

Dochucovadla:

vanilka, voda i olej podle velikosti vajec 2xdo půlky skořápky šťáva z kompotu na nabobtnání želatiny podle návodu na sáčku

Energetická hodnota celkem: 6129 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 93, Sacharidy (g): 115, SAFA (g): 31, Cukry (g): 89, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 383 kJ

Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 7.2, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Ušleháme žloutky s cukrem, citronovou šťávou, horkou vodou´přimícháme sypké suroviny, . Zvlášť ušleháme do tuha bílky se špetkou soli a opatrně vmícháme do hmoty. Pečeme při 180°C asi 20minut (podle velikosti formy) ve vymazané a dobře vysypané formě Želatinu bez vaření namočíme do kompot.štávy a smícháme se zakysankou a natřeme na korpus pokladený ananasem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři