TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Okurka plněná IV

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,petrželka

Energetická hodnota celkem: 2557 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 72, SAFA (g): 9, Cukry (g): 25, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 639 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 6.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Okurku podélně rozpůlíme, vydlabeme semínka.Náplň připravíme z nastrouhaných krabích tyčinek, majolky,jogurtu, citronové šťávy,soli a pepře. Naplníme půlky okurky a dozdobíme plátky citronu a zelenou petrželkou. Z vydlabaných jaderníků a rajčátek utvoříme salát ochucený olejem a citronovou šťávou.

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

28. 07. 2019 08:51
Skvělé, jsi hlavička. :-) Plněné okurky....
27. 07. 2019 21:44
Souhlasím s Dašou ale nápad je to zajímavý. Surmi tyčinky nahradím lososími bříšky, pokud je seženu a krevetami. Ale jako inspirace - skvělé
27. 07. 2019 21:04
to vypadá dobře, okurek je přebytek, já je miluju, myslím že vyzkouším
27. 07. 2019 18:14
Uznávám, že skutečné krevety by byly lepší, ale u nás v obchodě jsou dostupnější surimi tyčinky:-)
27. 07. 2019 14:28
Dávám 4 bodíky, protože surimi tyčinky jsou směs nesmyslných surovin včetně cukru, který v rybách fakt nechci. Nahradila bych treskou, uzeným pstruhem nebo tuňákem ve vlastní šťávě. Pro fajnšmekdy skutečné krevety a ne jejich chabou náhražku. Ale recept jinak super pro horké letní dny a určitě zařadím do jídelníčku.

Naši partneři