- Autor: Hanka Malkova
- Doba přípravy (min.): 40
- Porce: 5.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kokosové mléko light | 400 |
| Vývar zeleninový | 500 |
| Mrkev | 200 |
| Česnek | 10 |
| Curry Pasta průměr | 15 |
| Cizrna (v suchém stavu) | 100 |
| Cibulka jarní | 60 |
| Fazolky | 100 |
| Olej řepkový | 12 |
| Paprika červená | 200 |
| Rajčatové pyré | 300 |
| Sójová omáčka | 35 |
| Solamyl bramborový škrob | 6 |
| Zázvor | 10 |
| Zelí bílé hlávkové | 200 |
| Žampiony | 150 |
| Rýže dlouhozrnná natural (v suchém stavu) | 250 |
Dochucovadla:
hmotnost hotového pokrmu 2150 g na 100 g 290 kJ citronová šťáva, římský kmín, čerstvý koriandr
Energetická hodnota celkem: 9802 kJ
Bílkoviny (g): 67,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 338,
SAFA (g): 55,
Cukry (g): 69,
Vláknina (g): 53,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 1960 kJ
Bílkoviny (g): 13.4, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 67.6, SAFA (g): 11, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 10.6, Sůl (g): 2
Postup přípravy
zeleninu upravit dle toho, co bude vidět na fotce, případně i cizrnu/fazole, lze přidat tofu
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






