TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Sumeček na zelenině

Zpět
  • Autor: madridacka
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Pálivá paprika, sladká paprika, česnek, sůl

Energetická hodnota celkem: 2096 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 52, SAFA (g): 4, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 26, SAFA (g): 2, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Smíchám hladkou mouku, sladkou papriku ("moka" lžičku), pálivou papriku ("malou moka lžičku") a ve směsi obalím naslolené části ryby. Rybu osmahnu na kvalitní pánvi skoro bez tuku, ale kdo se tuku striktně nevyhýbá, osmaží kousky běžným způsobem. Řepu uvařím dopředu, vařenou nakrájím na kostičky. Osmahnu cibulku a 2 stroužky nakrájeného česneku, přidám nakrájenou vařenou řepu, sterilované červené zelí a nakrájenou papriku. Podliji vývarem z řepy, nebo červeným vínem, chvíli dusím a nakonec přidám předsmaženou rybu (nebo ji servíruji vedle) a nakrájený pór.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 03. 2021 11:43
To vypadá krásně, hned by jsem si dala. Zítra bude určitě nějaká rybka.

Naši partneři