- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 110 |
| Šunka od kosti | 50 |
| Okurka salátová | 200 |
| Rajčata | 100 |
| Paprika zelená | 50 |
| Paprika bílá | 100 |
| Paprika červená | 50 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 100 |
| majolka boneco | 50 |
| Malva hořčice plnotučná | 20 |
| Boneco francouzská hořčice | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř, medvědí česnek,
Energetická hodnota celkem: 3145 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 786 kJ
Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Suroviny nakrájíme na stejnoměrné kostičky lehce promícháme s vytvořenou zálivkou, kořením a solí. Když se nechá chvíli odležet v lednici je chutnější.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






