TOPlist
Sledujte nás:

Tuňák po chunansku

Zpět

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1320 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Cibuli, zázvor a česnek nasekáme na co nejjemnější kousky. Rozpálíme olej a restujeme cibuli. Než se nám cibule orestuje osolíme tuňáka a ogrilujeme ho asi 2 minuty z každé strany. Po ogrilování dáme bokem. Do orestovné cibule přidáme zázvor a česnek, promícháme, přilijeme sojovou omáčku, sherry, vývar a cukr. Promícháme a vložíme tuňáka. Přikryjeme pokličkou a pozvolna dusíme 10 minut. Po 10 minutách odklopíne, přidáme plamen a odpařujeme tekutinu dokud omáčka nezhoustne. Tuňáka stále přeléváme omáčkou. Pokud máte rádi ostré, omáčku dochutíme chilli.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři