- Autor: shipka45
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Brambory pozdní | 300 | 
| Řepa červená | 300 | 
| Celer bulva | 100 | 
| Kedlubna | 100 | 
| Česnek | 20 | 
| Olej řepkový | 20 | 
| Rajčatové pyré | 150 | 
| Voda | 1200 | 
| Cibule | 50 | 
| Mrkev | 120 | 
| Zelí bílé hlávkové | 300 | 
Dochucovadla:
vegeta, rasca, bobkový list
Energetická hodnota celkem: 3465 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 24, 
                                                        Tuky (g): 23, 
                                                        Sacharidy (g): 128,
                                                        SAFA (g): 10,
                                                        Cukry (g): 54,
                                                        Vláknina (g): 30,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 866 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 32, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 13.5, Vláknina (g): 7.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









