TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Mexické fazole

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,chilli,bazalka,oregáno

Energetická hodnota celkem: 5106 kJ

Bílkoviny (g): 71, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 184, SAFA (g): 3, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 47, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1277 kJ

Bílkoviny (g): 17.8, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 9.3, Vláknina (g): 11.8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Fazole uvaříme do měkka,cibuli osmahneme na oleji,přidáme pokrájenou zeleninu. Vmícháme fazole do zeleniny a necháme chvilku společně produsit na spojení chutí, dochutíme kořením a dosolíme podle chuti, podáváme s pečivem.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři