- Autor: janulka555
- Doba přípravy (min.): 120
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 20 |
Cukr třtinový hnědý | 30 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Rajský protlak | 115 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 10 |
Víno červené | 250 |
Česnek | 20 |
Cibule | 220 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 600 |
Dochucovadla:
bobkový list
Energetická hodnota celkem: 6831 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 139,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 80,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1139 kJ
Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 23.2, SAFA (g): 3.2, Cukry (g): 13.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.