- Autor: jpolasek
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celé (vařené natvrdo) | 220 |
Fazolové lusky mražené | 400 |
Brambory vařené (nesolené) | 400 |
Olivy černé | 82 |
Kapary | 71 |
Tuňák ve vlastní šťávě | 300 |
Skyr Pilos natur | 100 |
Olej olivový | 50 |
Avokádo | 60 |
Česnek | 15 |
Energetická hodnota celkem: 7503 kJ
Bílkoviny (g): 127,
Tuky (g): 99,
Sacharidy (g): 90,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 10
Energetická hodnota na 1 porci: 441 kJ
Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 5.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 0.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.