TOPlist


Zeleninová pánev s kuřecím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák100
Brokolice100
Paprika červená50
Paprika žlutá 50
Pórek50
Cibule50
Olej řepkový5
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)300

Energetická hodnota celkem: 2226 kJ

Bílkoviny (g): 64, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 7 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1113 kJ

Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 11.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř bylinky

Postup přípravy

Podusíme květák rozebraný na růžičky, kapii a pórek nakrájené na kostičky, cibuli na půlměsíčky, nakonec přidáme brokolici na růžičky, přihodíme na nudličky nakrájené kuřecí stehenní řízek, lehce osolíme a okořeníme. Podusíme, necháme vydusit výpek do zlatova a podáváme s pečivem nebo novým bramborem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma