- Autor: Porthos
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Sůl | 5 |
| Olej slunečnicový | 43 |
| Česnek | 6 |
| Zázvor | 10 |
| Rajčata konzervovaná | 100 |
| Paprika žlutá | 135 |
| Celer řapíkatý | 70 |
| Celer bulva | 70 |
| Voda | 500 |
| Filé z tresky (mražené) | 400 |
| Čočka červená (v suchém stavu) | 70 |
| Pórek | 50 |
| Cibule | 50 |
| Brokolice | 80 |
| Květák | 100 |
| Kokosové mléko | 400 |
Dochucovadla:
lžička zelené kari pasty nasekaný zelený koriandr lžička mleté skořice kávová lžička mletého kardamomu lžička kari koření 1/2 lžičky mletého koriandru lžička mletého hřebíčku
Energetická hodnota celkem: 7880 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 96,
SAFA (g): 72,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 985 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 9, Cukry (g): 4.9, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






