TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

boršč zeleninový

Zpět
  • Autor: kalandra
  • Doba přípravy (min.): 120
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, celý pepř, hřebíček

Energetická hodnota celkem: 2529 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 93, SAFA (g): 2, Cukry (g): 49, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 843 kJ

Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 5.7, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 16.3, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

na oleji orestujeme cibuli s kořením a postupně všechnu zeleninu včetně bramboru. Zeleninu pokrájíme na nudličky podobné velikosti. Přidáme rajský protlak, česnek, necháme zasmahnout, zalijeme zeleninovým vývarem, povaříme do měkka. Dochutíme agávovým sirupem , octem. Na talíři servírujeme s jogurtem, zakysanou smetanou a koprem. Můžeme doplnit klobásou typu dunajská, popř. uzeným tofu

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři