TOPlist
Sledujte nás:

Kategorie potravin

Riso mléčná rýže průměr
H T S

Zpět

Nutriční hodnoty na 100 g/ml

Energie: 450 kJ
Bílkoviny: 3.2 g SAFA: 1.6 g
Tuky: 2.4 g Cukry: 12 g
Sacharidy: 18 g Vláknina: 0.1 g
Sůl: 0.25 g

Tento výrobek se skládá z mléka, podmáslí, rýže, cukru a dalších přísad. Obsah tuku je nízký, nevýhodou je však velmi vysoký obsah cukru a oproti jiným mléčným výrobkům také vyšší glykemický index a nepřítomnost přiznivých kultur. Proto tento výrobek do jídelníčku raději ve větším množství pravidelně nezařazujte.

Náhrada

Vhodnější jsou jiné mléčné výrobky, například jogurty nebo tvarohy, které obsahují méně cukru, mají nižší glykemický index a obsahují přiznivé kultury.

Sestavte si z databáze potravin vyvážený jídelníček!

Naši partneři