TOPlist


boršč s masem a špekáčkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: babockaxxx
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Špekáčky80
Paprika žlutá 70
Olej řepkový30
Cibule130
Zelí bílé hlávkové200
Řepa červená200
Petržel - kořen80
Mrkev200
Jogurt bílý polotučný průměr150
Hovězí maso zadní průměr (syrové)250
Celer řapíkatý100
Brambory (syrové)100

Energetická hodnota celkem: 5845 kJ

Bílkoviny (g): 82, Tuky (g): 75, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 21 Cukry (g): 45 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1461 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 22.5 SAFA (g): 5.3 Cukry (g): 11.3 Vláknina (g): 6.8 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma